Vereniging

Welkom bij Stichting Top-Club. Wij zijn als golfvereniging aangesloten bij de NGF onder lidmaatschapsnummer: 718.

Doelstelling

Stichting Top-Club heeft als doelstelling het bevorderen van de golfsport in de breedste vorm van het woord. Wij doen dit door het stimuleren en organiseren van laagdrempelige cursussen voor beginnende golfers. Ook stimuleren wij het initiatief van Stichting 123Golfles bij het aanbieden van golflessen voor een zo laag mogelijk tarief. Regelmatig organiseren wij samen met verschillende banen in Nederland wedstrijden voor onze leden, zowel voor beginners als gevorderden.

Contributie

De contributie voor het NGF-lidmaatschap van Stichting Top-Club bedraagt € 75 per kalenderjaar. De contributie is vooraf verschuldigd en wordt in de maand november automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Klik hier voor onze voorwaarden.

AL ONZE LOCATIES
18+ DOOR HEEL NEDERLAND